Byggstäd

Vad kostar byggstäd?

  • Step 1

  • Final Step

  I vanliga fall räcker det med tre dagar innan. Du kan naturligtvis alltid ringa oss på 021-13 10 00 även om det gäller kortare tid.

  Vi arbetar i arbetsteam på mellan 3-5 städare. Vi har vanligtvis flera städningar under en dag, därför kan tiden för start variera mellan 07:00-15:00. När schemat är klart ringer vi dig för att meddela en tid, detta görs oftast 2-3 dagar innan städningen. På helger och röda dagar börjar första städningen mellan 08:00-09:00.

  – Persiennetvätt
  – Rengöring av kamin/kakelugn
  – Fönstertvätt av inglasad balkong/ veranda
  – Spröjsade fönster
  – Städning av mer än ett kök per bostad
  – Fönstertvätt av mer än 4 fönstersidor*

  * 2-4 fönstersidor är vanligast
  Ovanstående kan du få som tillval om du önskar.

  Ja vi har med oss allting som behövs för en ”vanlig” byggstädning. Vid behov av extrautrustning så t.ex. en extra lång stege ska detta meddelas kontoret senast två dagar före städningen.

  Du kan endast betala genom faktura. Fakturan skickas efter städningen och du har 20 dagar på dig att betala den.

  Det beror på städningens storlek och städningsteamets körschema. Vi avslutar städningen senast klockan 18:00. Behöver städningen vara klar tidigare ska detta meddelas minst två dagar innan.

  Vi är ansvarsförsäkrade hos IF, för 10 Miljoner kronor per skada.

  Byggstäd

  Efter en ombyggnation eller renovering behövs oftast en grundlig städning för att få bort allt byggdamm. Byggdamm lägger sig ofta i hela bostaden och kryper in i springor och vrår. Vi erbjuder en omfattande byggstäd där även fönsterputsning ingår. Vi utför byggstädningar hos privatpersoner och företag i Västerås. En byggstädning utförs i regel över två arbetsdagar. Den första dagen gör vi en genomgående städning av hela bostaden så att den blir skinande ren. När det är mycket damm är det oftast ofrånkomligt att det samlas damm i luften och under golvlister under natten som lägger sig som en hinna över vissa ytor. Vi kommer därför tillbaka dagen efter för att torka av alla ytor ytterligare en gång. För att du ska känna dig helt nöjd med städningen har vi en kvalitetsgaranti som innebär att vi alltid kommer tillbaka om det är något i städningen som du inte är nöjd med.

  Vi städar även nybyggda villor, flerbostadshus och fastigheter. Städning efter nyproduktion kan du boka både som företag eller som privatperson. Vi har erfarenhet av både mindre och större projekt och kan även erbjuda extra tjänster såsom grovstädning under byggets gång, bortforsling av byggskräp och uthyrning och uthyrning av entrémattor till bygföretag. För städning av nyproduktion offereras pris beroende på projektets omfattning så hör av er till oss och berätta mer om ert bygge!

  Använd dig av vårt formulär här ovanför för att få ett prisförslag från oss. Snabbt, enkelt och kostnadsfritt!

  Boka byggstädning

  Räkna ut pris på byggstädning och boka in ett kostnadsfritt samtal! En nybyggnation eller renovering kräver en grovstädning för att få bort alla farliga dammpartiklar och smuts. Med byggstädning kan du vara säker på att ditt hem kommer att bli skinande rent.

  Experter på Byggstädning

  Vi är experter på byggstädning och har utfört åtskilliga jobb. Vi vet hur man får nöjda och glada kunder.

  Nöjd kund garanti

  Vi återkommer inom 48 timmar om det skulle vara som så att du är missnöjd med vårt arbete. Garantin gäller i 10 dagar.