Hemstäd

Vad kostar hemstäd?
Du kommer löpande att få fakturor från Proffas med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter.

Det gör du under formuläret Boka provstädning. Där fyller du i en intresseanmälan och sedan kommer vi kontakta dig för att boka in datum. Du binder inte upp dig på något vidare abonnemang genom att fylla i intresseanmälan eller efter provstädningen.

  • Akut avbokning (t.ex sjukdom) kan göras fram till kl 07:00 på städdagen så sparas timmarna i timbanken.
  • Planerad ombokning är kostnadsfritt och görs senast 2 veckor innan städningen.
  • Du kan även frysa abonnemanget upp till två månader, t.ex vid semester, och behålla din ordinarie städare. Kontakta oss då.

Det bestämmer du som kund. Du kan välja att låta oss kvittera ut en nyckel, och då följer vi SSF´s rekommendationer för nyckelhantering, du kan välja att låsa upp när vi kommer och låsa när vi går, att låta grannen öppna och låsa eller på något annat sätt som vi kommer överens om.

Vi har en ansvarsförsäkring som gäller hela personalen. Proffas betalar alla skatter och försäkringar för sina anställda.

Hemstäd i Västerås

Känner du att du ibland inte får tiden att räcka till i vardagen? Vi sköter gärna din städning – när och hur ofta du vill. Tack vare skatteavdraget RUT är det idag mycket förmånligt att anlita ett pålitligt städföretag.

Vi är både stolta och glada över att underlätta er vardag, med hjälp av våra duktiga hygientekniker.

Hjälp med hemstädning kan utgöra en viktig bit för att få livspusslet att gå ihop. Ett rent, väldoftande och välordnat hem ger ro till hela familjen. Du vinner lektid med barnen, hinner med en lång promenad på helgen – du får helt enkelt ökad livskvalitet.

BroBålstaStädarna är en trygg och pålitlig partner som har haft nöjda kunder i över 30 år. Våra medarbetare har lång arbetslivserfarenhet. Vi arbetar ständigt med att förfina och utveckla våra metoder.

STRÖTIDER ELLER PRENUMERATION?

Vi tar alla typer av uppdrag inom hemstädning Stockholm – både för enstaka tillfällen eller regelbunden städning under en längre period. Om du väljer att teckna abonnemang hos oss kommer alltid samma städerska hem till dig, priset blir förmånligare och hemstädningen mer effektiv.

Boka hemstäd genom oss!

Fyll i formuläret så kommer vi ta kontakt med dig och lämna en kostnadsfri offert. Vi kommer sedan överens om när vi skall börja. Det är självklart kostnadsfritt att skicka in sin ansökan.