Underlätta vardagen

Om oss

Vilka vi är

Proffas är ett företag med bas i Västerås som satsar på att erbjuda den bästa servicen inom lokalvård.

Vi erbjuder lokalvård till företag och privatpersoner i Västerås och Eskilstuna. Vi är specialister inom städ och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi utför all typ av företagsstäd, från kontorsstäd, byggstäd, vi städar butik, verkstad, vi utför också golvvård och fönsterputs. Till privatpersoner så gör vi flyttstädning, hemstäd, storstäd, fönsterputs. Tänk också på att du kan utnyttja ditt rutavdrag på 50%.

Som det ledande städföretaget i Eskilstuna och Västerås har vi ett dedikerat och erfaret team av städproffs som är välutbildade inom de senaste städteknikerna och användningen av effektiva rengöringsprodukter. Vi förstår att varje arbetsmiljö och bostad är unik, vilket är varför vi skräddarsyr våra städtjänster för att möta dina specifika behov.

Lokalvårdare städar från Proffas verksam i Västerås och Eskilstuna

Kvalitetspolicy

Kvalitet är det viktigaste för oss på Proffas.

Kvalitet är det viktigaste för oss på Proffas. Den grundläggande byggstenen för hela vårt kvalitetsarbete och kvalitetspolicy är vår satsning på totalkvaliteten. Vi jobbar ständigt med förbättringar av alla processer i vår verksamhet för att tillgodose kundens förväntningar och våra egna krav.

Vi utför alltid kvalitetsarbete utifrån kundens behov och önskemål. Vårt arbete är alltid målinriktat där vi sätter fokus på kunden, och följer en strategiskt utformad plan. Vår strävan är att alltid utföra ett kvalitativt jobb, därför lämnar vi alltid garanti på att du som kund kommer att känna dig nöjd efter avslutat arbete. Att jobba med kvalitet innebär ett ständigt pågående arbete, för att hela tiden utvecklas och bibehålla kvaliteten. Vi på Proffas är mycket stolta över vår kvalitet.

Ska vi höra av oss?

Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss till dig så fort vi kan.

Vanliga frågor

Vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen och svara på alla era frågor inom en kort tid.

Svar:

Tack vare skatteavdraget RUT kan du som privatperson ta del av våra tjänster till ett, för dig, mycket förmånligt pris.

Läs mer om RUT och ROT
Svar:

Nej. Vi sköter hela processen från början till slut.

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå