Underlätta vardagen

Om oss

Vilka vi är

Proffas är ett företag med bas i Västerås som satsar på att erbjuda den bästa servicen inom de områden vi arbetar med.

Vi har även samarbeten med väletablerade företag inom byggbranschen, vilket gör att vi kan erbjuda unika helhetslösningar, skräddarsydda för er. Varje medarbetare och grupp har ett kvalitetsansvar för det egna arbetet, vilket förhöjer kvaliteten på arbetet. Vår personal är handplockad för att du som kund ska känna dig tillfredställd till 100 procent. Tack vare skatteavdraget RUT och ROT kan du ta del av våra tjänster till ett, för dig, mycket förmånligt pris. Läs mer om RUT och ROT avdraget här. Hör gärna av er för att få reda på mer om oss.

Kvalitetspolicy

Kvalitet är det viktigaste för oss på Proffas.

Kvalitet är det viktigaste för oss på Proffas. Den grundläggande byggstenen för hela vårt kvalitetsarbete och kvalitetspolicy är vår satsning på totalkvaliteten. Vi jobbar ständigt med förbättringar av alla processer i vår verksamhet för att tillgodose kundens förväntningar och våra egna krav.

Vi utför alltid kvalitetsarbete utifrån kundens behov och önskemål. Vårt arbete är alltid målinriktat där vi sätter fokus på kunden, och följer en strategiskt utformad plan. Vår strävan är att alltid utföra ett kvalitativt jobb, därför lämnar vi alltid garanti på att du som kund kommer att känna dig nöjd efter avslutat arbete. Att jobba med kvalitet innebär ett ständigt pågående arbete, för att hela tiden utvecklas och bibehålla kvaliteten. Vi på Proffas är mycket stolta över vår kvalitet.

Ska vi höra av oss?

Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss till dig så fort vi kan.

Vanliga frågor

Vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen och svara på alla era frågor inom en kort tid.

Svar:

Tack vare skatteavdraget RUT och ROT kan du ta del av våra tjänster till ett, för dig, mycket förmånligt pris.

Läs mer om RUT och ROT
Svar:

Nej. Vi sköter hela processen från början till slut. Allt från nyckeluthämtning till slutbesiktning.

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå