Ute efter nytt jobb?

Spontanansökan

Vill du jobba hos oss?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare. Om vi inte har några platsannonser uppe just nu, eller om timingen inte är rätt så kan du göra en spontanansökan. Då får vi koll på att du är intresserad och du får tips så fort nya tjänster dyker upp. Maila oss med ditt CV och en liten beskrivning av dig, och etablera en kontakt så att du inte missar spännande möjligheter.

Bokad flyttstädning från Proffas städföretag

Om oss

Kvalitet är det viktigaste för oss på Proffas.

Kvalitet är det viktigaste för oss på Proffas. Den grundläggande byggstenen för hela vårt kvalitetsarbete och kvalitetspolicy är vår satsning på totalkvaliteten. Vi jobbar ständigt med förbättringar av alla processer i vår verksamhet för att tillgodose kundens förväntningar och våra egna krav.

Vi utför alltid kvalitetsarbete utifrån kundens behov och önskemål. Vårt arbete är alltid målinriktat där vi sätter fokus på kunden, och följer en strategiskt utformad plan. Vår strävan är att alltid utföra ett kvalitativt jobb, därför lämnar vi alltid garanti på att du som kund kommer att känna dig nöjd efter avslutat arbete. Att jobba med kvalitet innebär ett ständigt pågående arbete, för att hela tiden utvecklas och bibehålla kvaliteten. Vi på Proffas är mycket stolta över vår kvalitet.

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå