Underlätta flytten

Flyttstäd

Att flytta tar mycket energi och flyttstädningen känns extra jobbig. Låt oss ta hand om den så slipper du oro och ansvar gentemot bostadsvärd eller köpare. Vi flyttstädar åt både företag och privatpersoner.

Flyttstädning i Västerås och Eskilstuna

Behöver du professionell och pålitlig flyttstädning i Västerås & Eskilstuna? Då har du kommit rätt! På Proffas har vi specialiserat oss på att leverera högkvalitativa städtjänster, inklusive flyttstädning, för att underlätta din flyttprocess.

Vi förstår att en flytt kan vara stressig och tidskrävande. Att samtidigt ta hand om den omfattande städningen kan vara överväldigande. Men med vårt erfarna team av städspecialister kan du luta dig tillbaka och fokusera på att planera din nya tillvaro medan vi tar hand om städningen.

Vår flyttstädning är inte bara en rutinmässig uppgift för oss – det är ett engagemang för att lämna ditt gamla hem i optimalt skick. Vi använder professionella rengöringsprodukter och avancerad utrustning för att säkerställa att varje hörn och yta behandlas noggrant. Oavsett om det är dammtussar under soffan, spår av tidigare boende eller envisa fläckar på ytor, tar vi itu med dem med precision och omsorg.

Det är inte bara vår kompetens som utmärker oss utan också vår dedikation till kundnöjdhet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa en positiv upplevelse i samband med flyttstädningen. Vårt mål är att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.

Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upptäck skillnaden med Proffas. Vi är redo att leverera en omfattande och pålitlig städtjänst som gör din flytt till en bekymmersfri och glädjefylld upplevelse

Lokalvårdare städar från Proffas verksam i Västerås och Eskilstuna

Kvalité

Vår flyttstädning i Västerås & Eskilstuna är helt anpassad efter dina behov. Vi kommer att se till att varje hörn och vrå blir noggrant rengjorda, från att dammsuga och torka golv till att rengöra kök och badrum. Vi tar även hand om fönsterputsning och avlägsnande av eventuella fläckar eller smuts.

Med vår professionella flyttstädning kan du vara säker på att lämna ditt gamla hem i toppskick. Vi använder oss av högkvalitativa rengöringsprodukter och beprövade metoder för att uppnå en grundlig och imponerande städning varje gång.

Vad innebär flyttstädning?

Flyttstädning är en specifik typ av städning som utförs när du flyttar från en bostad till en annan. Det är en grundlig och omfattande rengöring av hela bostaden för att säkerställa att den lämnas i ren och prydlig skick för nästa boende.

Under en flyttstädning fokuserar man på att rengöra varje hörn och yta i bostaden. Det innefattar vanligtvis dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av köks- och badrumsytor, avlägsnande av fläckar och smuts, rengöring av fönster och ramar, rengöring av skåp och garderober, samt avlägsnande av spindelnät och damm från tak och väggar.

Genom att anlita oss för flyttstädningen i Västerås & Eskilstuna kan du spara tid, undvika stress och vara säker på att ditt gamla hem lämnas i toppskick. Det ger dig också möjlighet att fokusera på att planera och organisera din nya tillvaro utan att behöva bekymra dig för den omfattande städningen som följer med en flytt.

Få offert för flyttstäd

Säkerställ att din flytt blir smidig och att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick med Proffas expertis inom flyttstädning i Västerås & Eskilstuna. Vi är dedikerade till att göra din flyttprocess enklare och mer bekväm genom att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa ägare.

Våra professionella städteam har lång erfarenhet av att hantera flyttstädningar effektivt och noggrant. Vi förstår att varje hem är unikt, och därför anpassar vi våra tjänster för att möta dina specifika behov. Oavsett om det handlar om noggrann rengöring av kök, badrum, eller andra utrymmen, kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Att boka flyttstädning med Proffas innebär inte bara att du får en skinande ren bostad utan också att du sparar värdefull tid och energi. Vår process är enkel och smidig – kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert på våra professionella flyttstädtjänster. Upptäck den ultimata bekvämligheten i en stressfri flytt med Proffas vid din sida. Vi är redo att göra din övergång till ditt nya hem så smidig och problemfri som möjligt

Få en fri offert

Vårt mål är att besvara alla dina frågor inom kortast möjliga tid. Känn dig fri att skicka iväg ett meddelande till oss.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Proffas får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

Vanliga frågor

Vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen och svara på alla era frågor inom en kort tid.

Svar:

Nej, det är inte nödvändigt för dig att vara närvarande under städningen. Vår professionella städpersonal är tränad och pålitlig, så du kan lita på oss att ta hand om ditt hem även om du inte är där. Vi sköter hela processen från början till slut. Allt från nyckeluthämtning till slutbesiktning.

Svar:

Alla ytor såsom vardagsrum, sovrum, kök, badrum , fönster mm.

Svar:

Ja, RUT- och ROT-avdragen gäller även för flyttstädning. Här kommer förklaring kring RUT och ROT avdrag:

RUT-avdrag är en skatteavdrag för hushållsnära tjänster som tillhandahålls i bostaden. Detta avdrag gör det möjligt för privatpersoner att dra av en del av kostnaden för tjänster som utförs i hemmet, inklusive flyttstädning. Det innebär att om du anlitar en professionell städfirma för att utföra flyttstädning i din gamla bostad eller din nya bostad, kan du dra av en del av kostnaden från din skatt.

ROT-avdrag: ROT-avdrag är ett skatteavdrag som gäller för renoverings- och ombyggnadsarbete i bostaden. Det inkluderar vissa städtjänster som utförs i samband med renovering, såsom städning efter byggprojekt eller ombyggnad av ett rum. Om du har haft bygg- eller renoveringsarbete i din bostad och behöver flyttstädning i samband med det, kan du använda ROT-avdraget för att dra av en del av kostnaden.

tack vare skatteavdraget RUT och ROT kan du ta del av våra tjänster till ett, för dig, mycket förmånligt pris.

Svar:

Ja, vi erbjuder städgarantier för att säkerställa att du är nöjd med våra tjänster. Vår målsättning är att leverera högkvalitativ städning och överträffa dina förväntningar. Om du någonsin skulle vara missnöjd med resultatet av vår städning, kontakta oss omedelbart så åtgärdar vi det kostnadsfritt.

Vi besiktigar alla våra flyttstädningar.

Svar:

Enklast är att du fyller i offertformuläret ovanför alternativt att du ringer eller maila oss.

Telefon: 021- 13 10 00

Mail: info@proffas.se

 

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå