Underlätta flytten

Flyttstäd

Att flytta tar mycket energi och flyttstädningen känns extra jobbig. Låt oss ta hand om den så slipper du oro och ansvar gentemot bostadsvärd eller köpare. Vi flyttstädar åt både företag och privatpersoner.

Flyttstäd i Västerås

Proffas utför flyttstäd av alla typer av fastigheter för både privatpersoner och företag i Västerås och Västmanland. När du anställer oss för ert uppdrag kan du känna dig trygg med att flyttstädningen blir proffesionellt utförd och eventuell hyresvärd och hyresgäst blir nöjda. Fokusera på flytten och låt oss ta hand om grovarbetet. Vi använder oss av Mäklarsamfundets riktlinjer och checklista när vi utför flyttstäd vilket gör att du som kund enkelt kan kontrollera och följa upp vårt arbete. När du anställer oss för flyttstäd får du gratis flyttbil på köpet. Vi är Sveriges enda städbolag som hyr ut flyttbil helt gratis.

Få en fri offert

Vårt mål är att besvara alla dina frågor inom kortast möjliga tid. Känn dig fri att skicka iväg ett meddelande till oss.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Proffas får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

Flyttstädning till fast pris

Det är mycket att tänka på när man ska byta bostad eller sälja en lägenhet! Därför erbjuder vi extra pålitliga tjänster för flyttstäd till våra kunder. Vi är auktoriserade av Almega vilket bland annat innebär att våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. Vårt företag är Svanenmärkt och vi städar alltid med miljömässigt hållbara produkter för att skydda natur och miljö.

En noggrann flyttstädning

Att flytta tar mycket energi och flyttstädningen känns extra jobbig. Låt oss ta hand om den så slipper du oro och ansvar gentemot bostadsvärd eller köpare. Vi flyttstädar åt både företag och privatpersoner.

Boka flyttstäd, låna flyttbil gratis

När du bokar flyttstäd genom oss får du låna vår flyttbil gratis. Vi är det enda företaget som erbjuder flyttstäd i Västerås, kanske i hela Sverige där man lånar ut en flyttbil gratis som bonus. Vi vet nämligen hur stressigt det är mitt i en flytt och vill därför förenkla arbetet så mycket som möjligt för våra kunder.

Räkna ut din städkostnad

Använd formuläret och få en kostnadsfri offert från oss inom 24 timmar. Vi ringer upp dig och tillsammans tar vi fram en lösning som passar båda parter. Vi sköter hela processen från början till slut. Allt från nyckeluthämtning till slutbesiktning.

Vanliga frågor

Vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen och svara på alla era frågor inom en kort tid.

Svar:

Nej. Vi sköter hela processen från början till slut. Allt från nyckeluthämtning till slutbesiktning.

Svar:

Vi är det första företaget i Sverige som lånar ut en flyttbil helt gratis om man väljer att anlita oss för flyttstädning.

Svar:

Tack vare skatteavdraget RUT och ROT kan du ta del av våra tjänster till ett, för dig, mycket förmånligt pris.

Läs mer om RUT och ROT
Svar:

Vi besiktigar alla våra flyttstädningar.

Mer information om flyttstäd

Ladda gärna ner vårt informationsblad om vad som alltid ingår i flyttstädningen hos oss. Klicka på knappen nedan.

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå