Högsta kvalitet

Fönsterputs

Att putsa fönster och få ett glasklart resultat är inte helt lätt. Proffas AB hjälper dig med din fönsterputsning så att du får mer tid över.

Fönsterputs utföres av Proffas i Västerås

Professionell Fönsterputs i Västerås och Eskilstuna för Skinande Resultat

Ge dina fönster det de förtjänar med vår professionella fönsterputsningstjänst i Västerås och Eskilstuna. Vårt dedikerade team av erfarna fönsterputsare är specialiserade på att ge dina fönster en skinande ren yta.

Vi förstår vikten av att ha rena och klara fönster, inte bara för utseendet utan också för att maximera naturligt ljusinsläpp och utsikten. Med vår noggranna och effektiva putsningsteknik tar vi bort smuts, fläckar och fingeravtryck, vilket resulterar i fönster som verkligen skiner.

Anpassad fönsterputsning i Västerås & Eskilstuna

Vår fönsterputsningstjänst erbjuder inte bara enastående resultat, utan den ger dig också bekvämligheten att slippa ansträngningen med att själv putsa fönstren. Genom att anlita våra professionella lokalvårdare kan du spara tid och energi och istället fokusera på att njuta av ditt rena och vackra hem.

Vi förstår att varje fönster har sina egna unika behov och utmaningar. Därför anpassar vi vår putsningsteknik och användningen av produkter för att säkerställa att vi möter just dina fönsterspecifika krav. Våra fönsterputsare har gedigen erfarenhet och expertis, vilket gör att de kan ta itu med allt från höga fönster till svårtillgängliga områden med precision och skicklighet.

Boka fönsterputsning idag !

Ta steget mot kristallklara fönster genom att boka vår fönsterputsningstjänst i Västerås och Eskilstuna redan idag. Vi är hängivna åt att leverera enastående resultat och att överträffa dina förväntningar. Låt oss ge dina fönster den kärlek och uppmärksamhet de förtjänar för att lysa upp ditt hem eller företag på bästa möjliga sätt.

Oavsett om det är för ditt hem, kontor eller företagslokaler, kan du lita på vår expertis. Vi använder professionella verktyg och produkter för att säkerställa att varje fönster behandlas med omsorg och uppnår en skinande renhet.

Önskar du fönsterputsning på en helg så tillkommer det 10% i tillägg.

Släpp in ljuset och skönheten i ditt hem genom att ge dina fönster den omsorg de förtjänar. Kontakta oss idag för att boka vår professionella fönsterputsning. Befinner du dig i Västerås & Eskilstuna och är intresserad av fönsterputsning, Välkommen att kontakta oss, ring på 021 – 13 10 00 eller maila oss på info@proffas.se.

Få en fri offert

Vårt mål är att besvara alla dina frågor inom kortast möjliga tid. Känn dig fri att skicka iväg ett meddelande till oss.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Proffas får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

Vanliga frågor

Vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen och svara på alla era frågor inom en kort tid.

Svar:

Ja, vi har medarbetare som har certifikat för att använda skylift. Skylift är ofta nödvändigt för att nå högt belägna fönster eller svåråtkomliga områden vid städning eller underhåll av fastigheter.

Svar:

Ja, vi erbjuder fönsterputs av takglas som en del av våra fönsterputs-tjänster. Takglas även kallat takfönster. Vårt erfarna team är utrustat med rätt teknik och utrustning för att säkerställa att dina takglas förblir rena och i optimalt skick.

Svar:

Ja, vi är fullt försäkrade. Vi har en ansvarsförsäkring genom IF. Denna försäkring syftar till att ge dig och ditt hem maximal trygghet under våra tjänster.

Svar:

Ja, vi har  tillgång till speciella maskiner och medel för att behandla och ta bort repor på glasfönster. Våra lokalvårdare är utbildad och kunnig när det gäller att hantera olika typer av glasreperationer.

Svar:

Ja, RUT-avdraget gäller även för fönsterputs. Här kommer förklaring kring RUT-avdraget:

 

RUT-avdraget gäller även för fönsterputs i hemmet. RUT-avdraget är en skattemässig förmån som gör det möjligt för privatpersoner att dra av en del av kostnaden för hushållsnära tjänster på sin inkomstdeklaration. Fönsterputs är en av de tjänster som kvalificerar sig för RUT-avdraget.

Svar:

Du kan antingen skicka en offertförfrågan för fönsterputs ovan. Så skickar ringer vi upp eller skickar en kostnadsfri offert tillbaka. Vi återkommer inom 24 timmar. Snabbt, enkelt & kostnadsfritt. Alternativt att du ringer eller maila oss på:

Telefonnummer: 021-13 10 00

Mail: info@proffas.se

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå