Högsta kvalitet

Fönsterputs

Att putsa fönster och få ett glasklart resultat är inte helt lätt. Proffas AB hjälper dig med din fönsterputsning så att du får mer tid över.

Fönsterputs

Behöver du ha hjälp med fönsterputsning?
Vi har många års erfarenhet av fönsterputsning. Vi putsar alla typer av fönster.

Att putsa fönster och få ett glasklart resultat är inte helt lätt. Proffas AB hjälper dig med din fönsterputsning så att du får mer tid över. Vill du begära en offert? Använd dig av vårt formulär här på sidan och skicka in dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig inom 24 timmar. Priserna gäller för helgfria vardagar. Önskar du fönsterputsning på en helg så tillkommer det 10% i tillägg.

Skicka in att du vill ha offert förslag så ringer vi upp dig för att boka en fönsterputsning, vi återkommer med en bokningsbekräftelse.

Välkommen att kontakta oss, ring på 021 – 13 10 00 eller maila oss på info@proffas.se.

Få en fri offert

Vårt mål är att besvara alla dina frågor inom kortast möjliga tid. Känn dig fri att skicka iväg ett meddelande till oss.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Proffas får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

Vanliga frågor

Vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen och svara på alla era frågor inom en kort tid.

Svar:

Ja, vi har medarbetare som har genomgått skylift-utbildningen och är certifierade.

Svar:

Ja, vi arbetar med alla typer av fönsterputs.

Svar:

Ja, genom IF.

Svar:

Ja, vi har speciella maskiner och medel för att få bort vanliga repor från glas.

Svar:

Använd vårt formulär ovan och skriv in dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig inom 24 timmar. Snabbt, enkelt & kostnadsfritt.

Begär gratis offert

Ska vi höra av oss?

Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss till dig så fort vi kan.

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå