Underlätta din vardag

Hemstäd

Känner du att du ibland inte får tiden att räcka till i vardagen? Vi sköter gärna din städning – när och hur ofta du vill.

Hemstäd i Västerås

Hjälp med hemstädning kan utgöra en viktig bit för att få livspusslet att gå ihop. Ett rent, väldoftande och välordnat hem ger ro till hela familjen. Du vinner lektid med barnen, hinner med en lång promenad på helgen – du får helt enkelt ökad livskvalitet.

Få en fri offert

Vårt mål är att besvara alla dina frågor inom kortast möjliga tid. Känn dig fri att skicka iväg ett meddelande till oss.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Proffas får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

Hemstäd i Västerås

Vi är både stolta och glada över att underlätta er vardag, med hjälp av våra duktiga hygientekniker.

Hjälp med hemstädning kan utgöra en viktig bit för att få livspusslet att gå ihop. Ett rent, väldoftande och välordnat hem ger ro till hela familjen. Du vinner lektid med barnen, hinner med en lång promenad på helgen – du får helt enkelt ökad livskvalitet.

Proffas är en trygg och pålitlig partner som har haft nöjda kunder i många år. Våra medarbetare har lång arbetslivserfarenhet. Vi arbetar ständigt med att förfina och utveckla våra metoder.

Strötider eller prenumeration?

Vi tar alla typer av uppdrag inom hemstädning i Västerås – både för enstaka tillfällen eller regelbunden städning under en längre period. Om du väljer att teckna abonnemang hos oss kommer alltid samma städerska hem till dig, priset blir förmånligare och hemstädningen mer effektiv.

Boka hemstäd genom oss!

Fyll i formuläret så kommer vi ta kontakt med dig och lämna en kostnadsfri offert. Vi kommer sedan överens om när vi skall börja. Det är självklart kostnadsfritt att skicka in sin ansökan.

Vanliga frågor

Vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen och svara på alla era frågor inom en kort tid.

Svar:

Du kommer löpande att få fakturor från Proffas med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter.

Svar:

Det gör du under formuläret Boka provstädning. Där fyller du i en intresseanmälan och sedan kommer vi kontakta dig för att boka in datum. Du binder inte upp dig på något vidare abonnemang genom att fylla i intresseanmälan eller efter provstädningen.

Svar:
  • Akut avbokning (t.ex sjukdom) kan göras fram till kl 07:00 på städdagen så sparas timmarna i timbanken.
  • Planerad ombokning är kostnadsfritt och görs senast 2 veckor innan städningen.
  • Du kan även frysa abonnemanget upp till två månader, t.ex vid semester, och behålla din ordinarie städare. Kontakta oss då.
Svar:

Det bestämmer du som kund. Du kan välja att låta oss kvittera ut en nyckel, och då följer vi SSFs rekommendationer för nyckelhantering, du kan välja att låsa upp när vi kommer och låsa när vi går, att låta grannen öppna och låsa eller på något annat sätt som vi kommer överens om.

Svar:

Vi har en ansvarsförsäkring som gäller hela personalen. Proffas betalar alla skatter och försäkringar för sina anställda.

Ska vi höra av oss?

Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss till dig så fort vi kan.

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå