Underlätta din vardag

Hemstäd

Känner du att du ibland inte får tiden att räcka till i vardagen? Vi sköter gärna din städning – när och hur ofta du vill.

Hemstäd i Västerås & Eskilstuna

På Proffas är vi stolta över vår expertis inom professionell hemstädning i Västerås och Eskilstuna. Vi inser att ett rent hem inte bara är en yta utan en grundläggande faktor för din hälsa och ditt övergripande välbefinnande. Vårt dedikerade team av erfarna lokalvårdare är här för att ta över städningen åt dig, vilket frigör din tid och energi så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig.

Vi går utöver det vanliga för att säkerställa att varje städning blir en noggrann och tillfredsställande upplevelse. Hos Proffas använder vi enbart högkvalitativa rengöringsprodukter och beprövade metoder för att garantera att varje yta blir skinande ren och fri från smuts och bakterier. Vårt team är inte bara effektivt utan också omsorgsfullt i sitt arbete, och varje hörn och vrå blir noggrant behandlat.

Vårt engagemang sträcker sig bortom bara rengöring av ytor. Vi tar hand om detaljerna, från att dammsuga och torka golv till att hantera de utmaningar som kök och badrum kan presentera. Vår noggranna inställning och uppmärksamhet på varje detalj gör att du kan lita på att ditt hem får den kvalitetsstädning det förtjänar.

Kontakta oss idag för att boka vår professionella hemstädningstjänst och upplev skillnaden med Proffas. Vi är redo att skapa en ren, fräsch och hälsosam miljö i ditt hem så att du kan njuta av varje stund där.

Lokalvårdare städar från Proffas verksam i Västerås och Eskilstuna

Professionellt Hemstäd

Med vår flexibla tidsschema och konkurrenskraftiga priser kan du anpassa våra hemstädningstjänster efter dina behov och budget. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och leverera enastående resultat varje gång.

Med fokus på kvalitet och professionalism strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och skapa en ren och fräsch miljö för dig att njuta av. Så oavsett om du bor i Västerås eller Eskilstuna, kontakta oss och upplev skillnaden med vår service av högsta kvalitet.

Rutavdrag

Tack vare skatteavdraget RUT kan du ta del av våra tjänster till ett, för dig, mycket förmånligt pris. Läs mer om detta på skatteverkets hemsida.

Få offert för hemstädning

När det kommer till att skapa en ren och fräsch bostad är Proffas den trygga och pålitliga partnern som har glatt nöjda kunder under många år. Våra erfarna medarbetare bär på lång arbetslivserfarenhet och är hängivna att leverera högkvalitativ hemstädning som överträffar dina förväntningar. Vi är ständigt engagerade i att förfina och utveckla våra städmöjligheter för att säkerställa att du får det bästa möjliga resultatet varje gång.

När du väljer Proffas för din hemstädning i Västerås & Eskilstuna, väljer du inte bara en städtjänst – du väljer en helhetsupplevelse av professionalism och omsorg. Vi förstår att varje hem är unikt, och därför anpassar vi våra städmetoder för att passa dina specifika behov och önskemål. Vårt mål är att skapa en ren och inbjudande atmosfär i ditt hem, där varje yta blir noggrant behandlad.

Vårt engagemang för kundnöjdhet sträcker sig över hela processen, från det ögonblick du kontaktar oss för att begära en offert. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta uppgifter, så att du kan känna dig trygg med att du får valuta för varje investerad krona.

Så varför vänta? Kontakta oss idag för att boka din hemstädning och låt Proffas ta hand om städningen, så att du kan få ett skinande rent hem att njuta av och koppla av i. Upptäck skillnaden med Proffas – din pålitliga partner för professionell och kvalitativ hemstädning

Få en fri offert

Vårt mål är att besvara alla dina frågor inom kortast möjliga tid. Känn dig fri att skicka iväg ett meddelande till oss.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Proffas får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

Strötider eller prenumeration?

Vi tar alla typer av uppdrag inom hemstädning i Västerås – både för enstaka tillfällen eller regelbunden städning under en längre period. Om du väljer att teckna abonnemang hos oss kommer alltid samma städerska/städare hem till dig, priset blir förmånligare och hemstädningen mer effektiv.

Boka hemstäd genom oss!

Boka ett gratis möte med oss för att diskutera detaljer. Fylla i formuläret så kommer vi ta kontakt med dig och lämna en kostnadsfri offert. Vi kommer sedan överens om när vi skall börja. Det är självklart kostnadsfritt att skicka in sin ansökan.

Vanliga frågor

Vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen och svara på alla era frågor inom en kort tid.

Svar:

Du kommer löpande att få fakturor från Proffas med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter.

Svar:

Det gör du under formuläret ovan. Där fyller du i en intresseanmälan och sedan kommer vi kontakta dig för att boka in datum. Du binder inte upp dig på något vidare abonnemang genom att fylla i intresseanmälan eller efter provstädningen. Alternativt så kan du ringa eller maila oss:

 

Telefon: 021- 13 10 00

Mail: info@proffas.se

 

Svar:
  • Akut avbokning (t.ex sjukdom) kan göras fram till kl 07:00 på städdagen så sparas timmarna i timbanken.
  • Planerad ombokning är kostnadsfritt och görs senast 2 veckor innan städningen.
  • Du kan även frysa abonnemanget upp till två månader, t.ex vid semester, och behålla din ordinarie städare. Kontakta oss då.
Svar:

Det bestämmer du som kund. Du kan välja att låta oss kvittera ut en nyckel, och då följer vi SSFs rekommendationer för nyckelhantering, du kan välja att låsa upp när vi kommer och låsa när vi går, att låta grannen öppna och låsa eller på något annat sätt som vi kommer överens om.

Svar:

Ja, vi är fullt försäkrade. Vi har en ansvarsförsäkring genom IF. Denna försäkring syftar till att ge dig och ditt hem maximal trygghet under våra tjänster.

Svar:

Ja, RUT-avdraget gäller för hemstädning. RUT-avdraget är en skattemässig förmån som tillåter privatpersoner att dra av en del av kostnaden för hushållsnära tjänster från sin skatteskuld. Hemstädning är en av de tjänster som kvalificerar sig för RUT-avdraget.

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå