Ett bra första intryck

Trappstädning

Vi skräddarsyr trappstädningen utifrån er arbetsplats och önskemål. Kontakta oss gärna vid frågor.

Trappstädning i Västerås & Eskilstuna

Vi på Proffas är specialister inom trappstädning och erbjuder professionella städtjänster för trapphus och gemensamma utrymmen i fastigheter. Med vårt dedikerade team av erfarna städexperter ser vi till att era trappor blir skinande rena och välkomnande för alla boende.

Trappstädning är av avgörande betydelse för att upprätthålla en ren och trygg miljö i era fastigheter. Vi förstår att varje fastighet är unik och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter era specifika behov och önskemål. Oavsett om det är ett flervåningshus, bostadsrättsförening eller kontorskomplex, kan ni lita på Proffas för att leverera enastående trappstädningstjänster.

Vi erbjuder trappstädning i Västerås & Eskilstuna med omnejd, är vi här för att hjälpa er. Vårt lokala team av städspecialister är väl förtrogna med dessa områden och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga städservicen.

Städfirman Proffas utför trappstädning i Västerås och Eskilstuna

Kvalité

Vår professionella personal har gedigen erfarenhet inom trappstädning och är utbildad för att hantera olika typer av ytor och material. Vi använder högkvalitativa rengöringsprodukter och modern utrustning för att säkerställa att varje trappa blir ordentligt rengjord och desinficerad.

Med Proffas kan ni vara säkra på att trappstädningen utförs noggrant och effektivt. Vi tar hand om dammsugning, våttorkning av golv, rengöring av räcken, borttagning av smuts och fläckar, samt sopning av trappstegen. Vi ser även till att ingången och utrymningsvägar är fria från skräp.

Få offert för trappstädning

Oavsett om ni behöver regelbunden trappstädning eller en engångsåtgärd, kan ni lita på att Proffas kommer att leverera enastående resultat. Kontakta oss idag för att få reda på mer om våra trappstädningstjänster i Västerås, Eskilstuna och hur vi kan hjälpa er att upprätthålla en ren och inbjudande miljö i era fastigheter.

 

Fyll i formuläret nedan för att få en fri offert!

Få en fri offert

Vårt mål är att besvara alla dina frågor inom kortast möjliga tid. Känn dig fri att skicka iväg ett meddelande till oss.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Proffas får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

Vanliga frågor

Vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen och svara på alla era frågor inom en kort tid.

Svar:

98 % av alla städningar börjar kl 08.00 på vardagar. På helgdagar och röda dagar börjar vi kl 09.00.

Svar:

Ja, om ni har avtal (abonnemang) med oss är det alltid samma person som kommer, utom vid sjukdom eller semester. Då skickar vi en vikarie istället.

Svar:

Generellt brukar vi rekommenderar trappstädning en gång i veckan, men det beror såklart på hur många personer som passerar genom fastigheten varje dag. Typ av material har också en viss inverkan på hur ofta det kan behöva städas. Var tydlig med önskemål och behov, så hittar vi en lösning som passar just er fastighet.

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå