Ett bra första intryck

Trappstädning

Vi skräddarsyr trappstädningen utifrån er arbetsplats och önskemål. Kontakta oss gärna vid frågor.

Trappstädning i Västerås

Om du vill få dina trappor rena, fina och välkomnande så har du kommit helt rätt. Vi på Proffas har 25 års erfarenhet av trappstädning. Varje dag gör vi rent trappor åt många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela Västerås.

Få en fri offert

Vårt mål är att besvara alla dina frågor inom kortast möjliga tid. Känn dig fri att skicka iväg ett meddelande till oss.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Proffas får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

Vanliga frågor

Vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen och svara på alla era frågor inom en kort tid.

Svar:

98 % av alla städningar börjar kl 08.00 på vardagar. På helgdagar och röda dagar börjar vi kl 09.00.

Svar:

Ja, om ni har avtal (abonnemang) med oss är det alltid samma person som kommer, utom vid sjukdom eller semester. Då skickar vi en vikarie istället.

Svar:

Generellt brukar vi rekommenderar trappstädning en gång i veckan, men det beror såklart på hur många personer som passerar genom fastigheten varje dag. Typ av material har också en viss inverkan på hur ofta det kan behöva städas. Var tydlig med önskemål och behov, så hittar vi en lösning som passar just er fastighet.

Ska vi höra av oss?

Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss till dig så fort vi kan.

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå