Kontor, butik och övriga lokaler

Företagsstäd

Vi utför alla olika typer av städning för företag. Vi skräddarsy städningen efter era behov och lokaler.

Företagsstädning i Våsterås & Eskilstuna

Vårt företag erbjuder skräddarsydd företagsstädning i Eskilstuna och Västerås – för en ren och trivsam arbetsmiljö som låter er fokusera på ert arbete. Vi förstår vikten av att ha en ren och fräsch arbetsplats för att skapa en hälsosam och produktiv atmosfär för era medarbetare och kunder.

Våra erfarna städexperter kommer att säkerställa att er arbetsplats är i toppskick genom att använda professionella städmetoder och högkvalitativa rengöringsprodukter. Vi erbjuder flexibla städlösningar som kan anpassas efter era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni behöver regelbunden kontorsstädning, butiksstädning, verkstadsstädning, byggstädning eller industriell städning, kan ni lita på oss för att leverera pålitliga och effektiva resultat.

Städare arbetar från ett städföretag verksam i Västerås och Eskilstuna

Skräddarsydd Företagsstäd

Utöver våra kontinuerliga städtjänster erbjuder vi också extra tjänster som storstädning, fönsterputsning och golvvård för att hålla er arbetsplats i perfekt skick. Vi vet att varje företag har sina unika behov och därför samarbetar vi med er för att skapa en skräddarsydd städplan som passar era önskemål. Vi kan anpassa både omfattningen av arbetet och städfrekvensen enligt era önskemål och hitta lämpliga tider som passar er verksamhet.

Som städföretag i Eskilstuna och Västerås är vi stolta över att erbjuda omfattande företagsstädning till olika typer av verksamheter, oavsett om det är kontor, butiker, verkstäder, byggplatser eller industriella anläggningar. Vi strävar efter att leverera högsta kvalitet och service till våra kunder och skapa långsiktiga samarbeten.

Företagsstädning pågår av Proffas verksam i Eskilstuna och Västerås

Få offert för företagsstäd

Befinner du dig i Västerås eller Eskilstuna och har behov av företagsstädning?
Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert anpassad efter era specifika behov. Vi ser fram emot att bli er pålitliga partner för företagsstädning och ge er en ren och trivsam arbetsplats.

Få en fri offert

Vårt mål är att besvara alla dina frågor inom kortast möjliga tid. Känn dig fri att skicka iväg ett meddelande till oss.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Proffas får kontakta dig angående din förfrågan. Du har även läst integritetspolicyn.

Proffas

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå